MAKAN BETIK &SAKIT SKIT MCM PERUT NAK JATUH

Saya dah 20week dah ,teringin buah betik pgi tadi makan skit yg betul2 masak boleh kan ? Lagi satu Knp ye perut kerap sakit kat bawah mcm nak jatuh perut tu rasa kalu nk kencing mcm berat je bwh tu Tak tahan. Tapi week skrg rasa sgt baby aktif Dah Tapi rasa dia aktif kat bawah2 salu tgh2 antara pusat belah kiri, perit2 perut kaki sengal2 tulang buntut sakit . Normal ke rasa perut nak jatuh gitu ya. #firstpreganancy

3 Balas

Boleh je makan betik. Pasal sakit tu boleh jumpa doktor. Kot2 kena kencing kotor

1y ago

Okay T. Kasih ye ☺️

Betik boleh je makan, yg sakit2 tu nnt awk kena tanya doc mcm mana.

1y ago

Okay T. Kasih ye 😊

Prgi hospital cek..