abort baby

Hi mommy...sy skrg pregnant...tapi sy x bagi tahu siapa2 selain...daddy baby... Tapi daddy xnk baby...dia srh i gugurkn...apa sy perlu buat...sy rasa mcm stress sgt...please...help me

58 Balas

Tpi knp? Adakah suami sis blum sedia.... Sebaiknya teruskn kandungan dan lahirkannya sis,lepas tu baru sis fikir ... Ramai je yg nk sis...

Jangan gugurkan sis. Baby tu rezeki dari Allah swt. Orang lain ramai menunggu nak baby. Kalau gugur dosa besar sis. Ingat Allah swt.

Cari lelaki lain jelah. Dia nak gunakan awk je tu. Dh prgnt gugur. Lepas tu kuat main lagi lepas tu gugurkan lagi. Wtf! Siapa yg hancur sini .

Siapa daddy yang bodoh sangat tu. Geram betul baca. Sis..orang macam tu tak layak dibuat suami. Pembunuh. Bunuh nyawa anak sendiri pulak tu.

Jangan lah gugurkan.. kalau taknak baby tu sekalipun.. bagi je kat saya, family saya nak.. please do whatsapp me ASAP.. 01136687492

Kalau lelaki suggest gugurkan.. Maksud ny dia bkn lelaki yg baik.. Gugurkan lelaki tu.. Bukan bby

Jgn gugurkan kesian baby tu, baby tak bersalah.. ramai lagi yg nak baby tapi rezeki takde lagi jadi awak kena bersyukur..

Please get help from here, free antenatal check up, free confinement, free counseling, ready babies for adoption.

Kena ingat, klu sebab itu Allah dah tak bagi rezeki nk anak.. Ramai yg nak anak, baby tu tak dosa, jgn tambah dosa

biar ayah bby x nak tanggungjawab, sis jaga je kandungan tu .. xsemua org dpt rasa pglmn mgandung sis..