Perlukan Khidmat Kaunseling

Sy rasa. Sy meroyan. Sy nmpk ade simptom2 tu. Mudah marah. Stress... Rasa x dihargai. Dr dlm hari lg dah rasa.. Tp kuatkan semangat. Bile stress sngt. Ms baby buat hal. Dtg fikiran nak lempar baby. Skrg baby 4 bulan. Dan sy rasa letih sngt. Pls. I need help.

1 Balas

Mgkn awak tlalu penat ni yank.. tido tk ckup smua.. take ur time.. buat keje mana yg awk larat je.. bila baby tido awk try la tido skjp jgk.. lps tu try istighfar tiap kali rse nk marah tu or bnda - ve nak mai.. be strong yank.. jgn paksa diri utk buat sesuatu especially time awk mmg dh penat sgt

4y ago

Ehh tkpe... meluah is slh satu terapi jgk.. utk awak rasa lega apa yg awk pendam.. Maybe baby pn fhm mak nya keletihan..