confius

Hi mommys...boleh tanya tak?adakah normal sekiranya kita check upt 3 kali positif..and pergi klinik pon positif..tapi scan di klinik tak nampak lagi....and sminggu lepas tu sakit dibahagian bawah perut...and kluar darah..normal atau tidak ye?saya first time mengandung..?

2 Balas

awak sy alamai benda yg sama, dan tnya soalan yg sama jugak.. Sy test positif 4 test sy buat dlm masa 2 hari.. semua double line.. Masa tu kandungan 4 mggu.. G klinik scan doc pun x sah kan sy mengandung dan benda tu buat sy ragu2😭. Kalau nk ikot kan arini kandungan sy 6 mggu 2 hari.. Sy mengalami sakit2 mcm awak kena, sakit bawah perot mcm senggugut.. sy sakit pinggang.. Ingt nk g scan balik bila dah 8 mggu.. selango doc x sah kan sy jd x tenang😭sy doakan kandungan awk sihat

2y ago

same laaa kita , saya dh 5 week 6days tapi bila scan nampak rahim menebal saje tapi upt 7 kali semua positif

Pda awal khmilan normal lgi kalau xnmpk.. tpi yg x normal tu is kalau ade keluar darah. Sis kena cepat2 pegi klinik or hospital lh..