Bleeding

Hai mommys semua , saya nak tanya kalau bleeding tapi check upt still positif . Tu tanda ape ? And darah tu berwarna coklat ke hitam . Itu tanda ape yee ?

2 Balas

berdasarkan pengalaman saya la...saya pernah ada bleeding time preggy anak ke 4 masa tu dah masuk 5bulan dan keluar darah banyak terus pergi hospital buat check up and doc scan kantung masi ada lagi tpi darah tak berhenti keluar and doc check rah im saya ada luka sikit dan doc ckp baby semua ok cuma rahim saya je ada luka..so saya tak kena tahan langsung pun doc sruh pulang...kalau still bleeding baru chek balik..

Separuh ibu hamil akan dpt tanda spot coklat mcm tu pd awl kehamilan😊

3y ago

Ya ke? Tp kalau ada kuar lendir darah sikit.. Macam mana lak ya