Sakit Bahagian Bawah

Hi mommy. Saya baru 33w, tapi dah sakit bahagian bawah. Lagi sakit bila nak bangun dari katil. Sebab apa jadi mcm tu ya and ada cara tak nak kurang kam sikit rasa sakit tu

1 Balas

Mcm normal je tu sis. Mmg gtu bila dah masuk 30++ weeks. Sbb due dah xlama kan. Tu normal. Cuma sis bleh try ubah kedudukan masa tido tu letak bantal kat tgh tu kepit smbil tidur mengiring. Akan rasa berkurang sakit tu. Letak juga bantal bawah perut dan kalau rasa xselesa letak bantal bawah kaki jugak.

5y ago

Aahhh nurse cakap sebab baby dah kat laluan. Tu yang rasa sakit sikit. Okeyyy saya cuba letak bantal dan kepit. Tq for sharing 💕