due date

Mommys , Saya last period 13/02/20 . Kiraan minggu pun dah betol. Tapi pg klinik due date 21/11/20. Pegi poliklinik due date 29/11/20. Saya pergi poliklinik 29/04/20. Dokter cakap Saya Bru 9minggu ??? Mana satu betul ! ?? Dlm pikiran Saya apa nk jadi jadilah .

5 Balas

Lbih kurg sy.. last priod 10/2/2020 scn swsta jngka 17/11 scn kerajaan jngka 18/11 x lari jauh bza stu hri.. tpi sbnr due date nie ikut pn tumbesaran bby.. klau bby besr maka awl lah dri trikh due date tu.. buln 10 tu siap sedia lah kn kot2 terbernk awl ke hihi.. sis xperlu risau..

Normal sis, edd sya klau ikot HPLP (Hari Pertama Last Period) adlah 10/9/2020 ni...tpi swasta kate 8/9/2020 but klinik kerajaan lak ckp 12/9/2020...and sya ad tnye kt sis2 lam apps ni dorg kate slalu pon dktor akn ikot tarikh yg klinik kerajaan bgi..

4y ago

Xda group la sis🙏

Beza 1mggu tu normal sis.. yg pnting baby sihat. Baby xsmstinya keluar pd due date. Ada yg awal ada yg lmbt juga.

Saya last priod 16-19.2.2020...due date 23.11.2020 tp bbkn ade GDM...dktor ckp mgkin awl...tkt ank beso..

Mg d pmudahkn.segalanya..aamiin