kencing kotor

Hi mommy,macam mana nak elakkan dari kencing kotor...sy minum lebih air putih pun still ada kencing kotor lagi...

24 Balas

Minum air barli n mkn sayur lobak putih sis sbb awl2 pregnncy dulu sy pun ada kncing kotor.

Minum air urin packet tu..cuci kencing tu..doc beri sya tu hari masa ke klinik.

Biasa doc akan on antibiotic untuk kencing kotor.

Barli kosong suam. Minum setiap hari.

Basuh dgn air garam dua hari sekali..

Kencing Kotor mcmnana tu sis maaf bertanya

5y ago

Ada jangkitan kuman kat salur kencing. Time pregnant memang lebih senang kena penyakit ni. Saya kena2x walaupun dah jaga kebersihan sebaiknya. Minum air cranberry juice membantu. Dr ada bagi ubat, makan tu then ok bersih balik

mnum air klpa pndan sis yg muda

Slalu orang minum air bali

Sy minum air barli sis

Rebusan air barli