sakit

Hi mommy Knp ye sakit kt tempat cik.bunga..slps bersama hubby ye... And lagi satu..ada x cara control nafsu..utk bersama...sbb i tengok husb kesian..selalu i mintak dia utk bersama ..since i pregnant..

2 Balas

Sama mcm sy kadang sakit. Sy tau sbb apa sis. Sbb rahim kita membesar dan menolak lorong cervix maka jadilah ia semakin sempit. Kedudukan juga agak berubah sedikit kebelakang kalau perasan. Utk kurangkan sakit, kne betul2 basah sblm bersama ya 😊

1st pregnancy? xda cara nak control sbb mmg hormon time pregnant kdg2 nafsu tinggi. tp ada jg yg mmg xda nafsu time pregnant. Nikmati sj la sis. nnt time pantang, suami pn tpksa ikut bpantang jg.