34weeks nafsu sex tinggi

Ada x mommy mcm saya? Since awal pregnant even mabuk teruk until dh nk masuk 34weeks nafsu sex semakin tinggi. Selang sehari mintak. Kdg2 kesian kt hubby penat kerja. Hubby pelik sbb perut makin lama makin besar makin kuat nafsu adehhhh. Tp sbb dedua on so layan je la. So far xde masalah pape lepas bersama. Cuma mmg pregnant ni mmg kuat ke nafsunya?

30 Balas

Sama laa dengan saya. Awal2 1st n 2nd trimester memang tak larat kadang bersama sbb tanggungjawab je😂 start 32w saya yang tiba-2 menggoda husband. Sampai penat balik berjalan pun nak husband cakap bukan main eh larat lagi😂😂😂😂 normal kot ada org macam tu😂😂

2y ago

xpe Ramai ckp bagus mudah nk bersalin nnt lagi2 nk dekat nk bersalin hehehehe.

Nafsu saya tinggi juga masa mengandung tp bila fikir masa buat tak selesa, tambah pula muntah2 n penat keje,terus takde selera nak bersama. Seminggu sekali je on. Lepas tu dah dua kali bersama suami mesti keluar darah, doctor dah suruh stop dulu.

Sy pula Awal kehamilan xda nafsu mcm 2 bulan tdk bersama. Tapi tapi.. skrg kndungan msuk 3 bulan da mula asik nak nak nak🤭 normal sbb hormon hehe. semoga masa bersalin sis di permudahkan aminn.

2y ago

terima kasih. moga hormon terus nak Dan nak. saya smpai suami ckp nafsu naga. xreti penat kihkih. tp bgus gak jadi exercise 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

macam sy first pregnant dlu mmg jarang la, tapi second pregnant ni kerap plakk , suami pn sama hahaha , skrg baru 24w . takpe . lain org lain . semoga kite dipermudahkan urusan berslin nnt

klu dkt2 nk bersalin ni kerap buat pon xpe lg cpt proses nk bersalin tu nnti..klu suami merungut ckp kt die lps ni kne puasa lama 😂😂sblm puasa baik mkn kenyang2 dlu🤣

1y ago

hahahaha bce komen ade yg xsuke bersama seram plk bce tkut laki mkn luar

sy tak suka sex sy MMG tak kuat sex .. kadang ² 2 minggu tu 1 jer. waktu mengandung LG LA .. sy tido PON tak suka orang peluk .. doktor lelaki cek perut nadi PON sy ckp rimas ..

2y ago

time tgh pregnant kot mcm tu ye? xpe nnt dh lpas bersalin slowly okay la tu. xpe janji husband fhm. mgkn hormon jugak tu

Sy plak ada nafsu, tp ssh plak nk capai klimaks. Husband plak yg mkin bernafsu skrg. Lg dekat nk bersalin ni, klo bole ari2 dia nak 🤭🤭🤭

2y ago

amazing sis!! keep it up!! hehehe lagi nk bersalin lg bagus mudah nk bersalin. nk capai klimaks tu saya xpasti kene bykkan foreplay ke dlu ke cmne

heheh...sya kuat nafsu jgak tpi apa bila ajk husbend sex msti husbend ckap kat sya dia tk bernafsu lansung hmmm sdih nye.. sbar je la😪

2y ago

mnkin husbend rsau kut apa² jdi dgan baby😅😅😅

haah 30 weeks nafsu mmg asyik nak je. tp leps episod bleeding doktor suruh stop dlu . dh plak asben ada job jauh sebulan lg nk jumpa 🥲

2y ago

alamakkk bleeding ke, better stop dlu laaa sabar yeeee

Wow haha. Boleh tahu sis biar buang dlm atau luar ya? Sbb ada org kata buang dlm akan buat nk cepat terberanak

2y ago

Huhuhu setakat ni takde lagi lendir2 putih tu sbb kita cuci kan lepas bersama tu. And takkan melekat pun dkt baby 😁