Buka buku

Hi mommy,blh x sy nk tau klsu bkk buku kat private doc mntk x surat or kad nikah? N ad x mommy yg unmarrige kat sini,mcm mn ye korang bkk buku klau dh late time 🥺blh tlg x🥺btw sy x de waris ap2 untuk tlg🥺

2 Balas

pengalaman sy sndiri sis..sy first buka kat swasta n then sy jujur je dgn doktor..doktor ok n dr akn remark single mother..lpstu sy follow up kt kk..dr n nurse pun ok..plg penting masa nk melahirkan kena ada waris..awak bawah umur ke? in case bawah umur pun buka je sbb kite xtahu ada mslh kesihatan masa pregnant ke..takut ada darah tinggi ke,gdm..

2y ago

masi sempat sis nak buka..klu blh scpt yg mgkn sis..masa pregnant ni blh timbul mcm2 penyakit..awk xbawah umur ni yunk..awk blh pg sndiri..ada yg dr dh tye waris awk tahu ke..as long jujur..mana2 klinik yg blh buka buku pink yunk..skrg ni byk klinik swasta blh buka buku pink..

Tengok tempat juga. Kawan saya dia bukak buku kat swasta, doctor baik je. Dia pun jujur je dia tak kahwin lagi. Ada satu lagi kawan saya dia bukak di kk, pun dia jujur je dia tak kahwin lagi, tapi kalau di kk kene bawak waris ya.