takut

hi mommy2...hari ini sy check up hospital,dan dr. rujuk sy untuk serah diri 15hb july ni,due sy 16hb july.tpi...tanda2 xde,bukaan pom xde...baby berat dh 3.9kg td mase scan,sy pom gdm jg. dr. bgi sy pilihan nk try induce dlu,atau caesar...sebab dr. ckp kmungkinan nk bersalin normal susah...apa patut sy pilih ? tpi sy dh redha dgn ketentuanNya ,asalkan saya n baby selamat.

29 Balas

try induce dulu sis kalo x dpt baru czer tp apa pun yg penting sis & baby selamat. smoga dpermudahkan untuk sis & baby. 😊