Dequervain tenosynovitis

Hi mommy2..ada sape2 penah sakit dequervain tenosynovitis? Sakit pd bahagian pergelangan tangan tepi ibu jari..ada tips atau pengalaman nk cepat sembuh..dah 4 bulan dah sakit..mula2 tangan kiri..sekarang tangan kanan pula..anak pula tgh melasak.

1 Balas

Saya tak pernah sakit mcm sis. Tapi sy pernah sakit tulang blkg sekali saraf sampai ke kaki sbb kerja sy mmg kena duduk je byk plus pernah cedera blkg masa sukan sekolah. Tak pergi klinik/hospital ke sis? Tak pergi fisioterapi? Nanti dia ajar senaman buat sendiri kt rumah.