sugar intake

Mommy2 yg ad pengalaman gula lebih ketika megandung boleh share x contoh diet pemakanan yg dietician bagi

1 Balas

Sye pernh kena fasa ktga yg detect gdm..Sb tgk bby besar..Tpi kne bt bsp lah dan xsmpt nk jmpa pkr pmknan hahah..Tpi control sndri je tme tu sb puasa jdi dpt cntrol prs gula jdi norml blik..Bnyk mkn buah2an syur2an dan mnum air msk bnyk2 jgn mkn mnis2 dh..Alhamdulilah ok cma masa bersalin lah anak risiko sikit..

5y ago

huhuhu sye sngkut msa fasa ktga je..Msa mnum pertma ok jew hahhaha