Keluar Darah

Hi mommy² semua. ? Sy nk tanya, mommy² pernah tak keluar darah setiap pagi?dan darah tu bkn darah yg pekat/merah, tp darah cair seakan-akan warna merah jambu, semalam ni sy dh kena, sy terus pergi KK, doc scan dan cek apa semua, alhamdulillah, baik semuanya, tp pagi ni pun camtu jugak.. Kenapa boleh jd camtu ye? Mommy² semua pernah ada pgalaman camni tak? Maklum lah, sy belum ada pgalaman lg, lagipun sy jauh dr suami & famili. ?

1 Balas

Sis kena bykkn rest..jgn angkt berat2.. jgn byk brjln ...just bedrest... Berdiri lm pn jgn... Serta kne mkn mknn yg brkhasiat