letih

Hi mommy2 semua , nak tanya .. Awal2 kandungan ni mmg selalu letih2 kaa ? Badan jadi lesu sgt ..

14 Balas

Memg letih mse awl2 kehamilan...sampai nak ut ape2 pow mls..memg mls gler..hahahahah...skg da msuk 28minggu..baru ade rajin skit..hahahahaha... Sme2 kuatkn dri la..

Yup. Mmg selalu letih. Saya kalau boleh nk tidur je sentiasa. Dah tidur banyak pun rasa letih lg. Bila kerja mlm tu mmg tidur awl. Tak tahan

Mula2 sj tu, rs semua benda pun jdi tak kena bila buat, kdg2 rs ngantuk tu, hnya kita jer yg faham.. Org kata sbb perubahan hormon..

Normal sis.. Sy pun kuat tido je skrg. Buat keje rumah pun mls.. Nk buat tp kdg2 cpt je rasa nk pitam & sakit pinggang.

Trimester 3rd sy nie slalu je malas ..dh cukup tido rasa nk tido lgk..keja rmh pun dh malas nk buat sis...😊

5y ago

hahaha sya dah rsa nie..mls smua ad..lawan jgakk

Sy dh msuk 2 bln tp siang mlm tak dpt tdo...rasa lenguh2 badan

Iya normal tu sis.. Sis akan alami ni spnjg 1st & 3rd trimester 😊😊

Normal. Bila letih tu bykkn rehat. Mata pun selalu ngntuk je

Sy 7weeks...memng letih sngt2...semoga kte sme2 kuat sis

Sy xsuka sgt tdur. Tp mmg letih la penat gila