Badan Letih Lesu

Hai mommy2 semua, boleh bg suggestion mcm mana nak kuatkn badan ni. Hari2 rasa lemah letih lesu je. Macam mana ye, ade suggestion apa2 makanan ke ? Sekarang 7w 7d. TQ

2 Balas

sy pn ltih lesu loya xde slra..dgn skit kpla nye..Ya Allah..tp gagahkn diri mkn ikut time..mnm air msk lebh wlpn rs nk mnthkn balik..tp mental mang kena kuat..pikir ni lah mnisnye phla ibu mngdg...pujuk aty..alhamdulillah..mnta yg baik2.. mnta diberi tnga dbri slra..slmt bjuang mommy..

5y ago

Hmmm sebak baca. T.kasih mommy atas semngat yg diberi 😘 InshaAllah sy akan cuba positif selalu 🥰

Hanya perlu kuatkan mental, positive hadapi alahan

3y ago

Minum air glukos..tmbh tenaga