suplement tambahan

Hi mummy smua , nak tanya ada x mummy kat sini amek suplement tambahan utk bg enery time pregant nie.. Boleh kongsi kan x .. Kandungan baru 20weeks++ tp badan nie cepat letih dan lesu , masa awal pregancy aritu punya lah cergas semacam.. Tp msuk second trismeter nie badan jadi x cergas mcm dlu..

2 Balas

Sy hritu ms nk msuk 3rd trim start vco d'aura, dri awal trim ambik ostematrix + obimin. Susu hi goat x miss

obimin