Susu formula

Hi mommy2 sekalian. Boleh suggest tak susu apa yg okay utk baby 1 tahun. Actually baby sy minum enfalac baby sebelum ni tapi utk kurangkan kos sara hidup, kami terpaksa utk cut cost sikit. Nak mintak pandangan mommy2 sekalian utk jenis susu yg ok dan harga yg berpatutan. Thank you ♥️

18 Balas

anak saye dri baby sampai 4 tahun minum anmum.. tp harga pon blh tahan keras..

tukar fullcream plk puan, beli online, timing elok blh dapat awah rm45 1.6kg

fernleaf paling murah. tapi ramai ckp farmfresh paling elok.

try susu murah dlu mcm dutch lady, dugro or fenleaf.

frnleaf ok jgk rsanya..

ferleaf okay jgk

try dupro sis

Fullcream