susu

Salam semua , boleh suggest susu formula yg ok x utk baby 1 tahun sebulan. Skang minum dutch baby tapi mcm dah x berapa nak susu Ada cadangan lain x ?

susu
1 Balas

sebaik ni xperlu tuka jika ank dh serasi dgn suau tu sis . klau dy da xnk susu sgt mungkin krn gatal gusi . atau krn dy mmg kenyg mkn . sbb 1thn ketas da bnyk brmain dn sgt aktif . lg2 yg da pndai nk jln . hal tu normal sis . ank2 sy pn mcm tu . ad mse2 dy nk susu bnyk balik . ad mse sikit je . xperlu risau. asl kn kita sbgai mommy jaga mkn ank yg brkhasiat .

4y ago

iye hal tu normal . jgn mommy risau . ank sy dua org naik 1thn keats mmg dy kurg susu . kemudian banyk balik kemudian da xbnyk . dy brtuka tuka sbb bby da mkn mcm2 umo mcm tu kn .