Susu formula yg sesuai untuk baby yg ada tiriod & G6PD.?

Hai ibu2 dan mommy2 sekalian.. Ada x ibu2 dalam group nie yg babynya ada Tiriod & G6PD.? Susu formula apa ye yg sesuai untuk baby sy.? Sebab berat baby x naik sgt sejak minum susu Dupro.. Boleh tlg suggest x susu apa yg boleh naikkan berat bdn.. Saya cmpr susu badan dan formula, tapi susu bdn sy x byk.. Risau berat baby x naik.. Tlg sy ye ibu2 sekalian.. Tq ibu2 dan mommy sekalian..😊 #anaksulung

1 Balas

anak saya pun g6pd , susu badan campur fm s26 . tapi lebih kepada susu badan . fm tu ajar botol sbb nak hantar pengasuh nnti . so far berat naik cantik .

12mo ago

Ye ke liana.. Ok tq..😊 Nanti sy try beli susu S26, mana taw takut sesuai dgn anak sy kan..