Bersalin kerajaan

Hi Mommy2 sapa yang pernah bersalin di hospital serdang ? macam mana prosedur hospital sana yee ? perlu tak untuk booking apapa ? masa bersalin tu nk bawak apa je ye ? selain buku pink, lagi2 musim pkpb ni, hospital serdang ok tak ? saya masih tak tahu nak bersalin kat mana ? sbb ank first, mak abah pun jauh kat perak, saya stay di selangor tak boleh nak rentas negeri ? harap sangat mommy2 dapat bantu saya ???

2 Balas

ok sgt hosp serdang. nurse baik 2 belaka. xperlu booking ape2 pn sis. sis dtg je ke lobi utk pendftaran. bawk buku pink, ic & kad nikah

Hospital serdang okay. Macam previous comment kena bawa buku pink, ic, kad nikah. Tapi kena sedia deposit rm800.

4y ago

mak sedara bru2 ni brsalin kt hosp serdang walk in je .