sekadar nak tahu

Hai mommy2... Nak tanye..sape kat cini yg pernah bersalin di hospital serdang... Ok x di sana....??

4 Balas

Saya tak pernah bersalin dekat sana. Cuma ke sana sebab ada spotting on 35 weeks. Bila doktor check, bukaan baru 2cm so tak admitted. Baby nak lahir di kampung on 37 weeks 🤭😅 Apa yang saya tahu, okay service dia. Cuma kena sedia deposit rm800

Anak no 2 bersalin sini. So far okay kalau duduk 2nd class and 1st class. 3rd calss berhimpit ( sbb ramai sgt org) . Wpon bgitu, layanan tetap tip top

Hi sis....sy deliver kat sini tahun 2014. Semua ok je cuma katil sentiasa penuhlah...tapi servis bagus.

pernah...tp lame da la..10thn lepas..sgt la okay time too