Cara booking bersalin hospital serdang

Hi mommies! mana mana mommy yang pernah bersalin di hospital serdang, boleh share tak prosedur nak bersalin situ dari booking sampai bersalin? 🥹#bantujawab #firstmom

2 Balas

prosedur sama je klu sblm ni checkup kk yg bdekatan dgn hsptl tu. dh rasa sakit mai je PAC bawa buku pink ic semua. Nti if warded suami kena urus daftar masuk wad . nk discaj lps bsalin suami kena dtg settle bayaran then blh balik.

5mo ago

usually kk akn auto book terus hsptl yg cover area tu. melainkan awk nk bsalin dkt kg..kena tukar tmpt checkup.