Susu warna kuning dan berminyak

Mommy2, normal ke susu warna kuning lepastu mcm berminyak sgt2 kt botol. Cuci kene lama2 gosok baru hilang. X elok ke susu sy tu? Sy dah berapa hari x mkn milk booster. Jamu pun sy x amik lg.

4 Balas

Susu permulaan kan mula2 kuar susu?? Bgus tuk bby tu..susu tu la like ubt antibodi tuk bby...

5y ago

Oo... Hurm.. nti ms chckup bby try tnye nurse or doc ..adakah sbb milkbooster nye kesan sampingan or.sebaliknye

Tu susu yg sangat kaya dgn kolustrom.. Bagus utk imunisasi badan bayi...

5y ago

Ada aje.... Susu nk kdg ikut apa yg kita makan juga..

Tu susu bagus.. Jgn buang..

Mcm ade hritu misi ade nmpak susu yg saya perah wrna sma mcm awk ckp pastu misi kata tu susu byk kolestrol x elok untuk baby tpi sya x sure la awk punya tu awk blh refer dr

5y ago

Misi kata susu yg sya perah tu kena buang la sbb x elok untuk baby pastu misi ckp bykkan mnun air masak tu je la