Najis anak warna hitam

Sblm ni anak sy minum susu jenama Dumex najis warna hijau kuning mcm tu. Now tukar ke susu Lactogen najis dia warna hitam. Anak x meragam sakit perut, dia aktif mcm biasa je.

2 Balas

kalau anak tukar susu berak ok.. x sembelit.. x cirit.. tu maknanya ok je sis.. warna taik tu xde masalah pon.. anak2 sy semua bertukar2 susu.. kalau tak berak sampai 10hari.. tu baru kene risau kata pakar kanak2

3y ago

hai sis, anak sya pun sembelit n warna najis warna hitam, perlu ke jmp doc..2 3 hari ni cmtu. sya ada bgi dia mkn jambu batu n dragon fruit n pear too.

share kalau yg ada pengalaman mcmni. knp ek?