Minum Air Gula Di KK

hi mommy2, mnggu dpn sy kena mnum air gula..kandungan bru 12weeks..tp ad sjrh fmly kencing manis..kena mnum awal.. Mommy2 boleh share tips tknak muntah tk msa mnum air gula ? Betulkan org ckp air gula ni perit sungguh rasanya

31 Balas

sy mnum one shoot aje...kalau boleh jgn set mind mnum air gula tu mcm xbest..sy mnum xdela teruk sgt rasa die...tp lepas mnum rasa pening2...awal sgt mnum air gula tu..sy sebelom mnum air gula misi tya dlu sy masih alahan ke..masa dh kurg alahan bru misi suh mnum air gula..mgkin depend kat misi kk masing2 kot...good luck ye sis