Minum Air Gula Di KK

hi mommy2, mnggu dpn sy kena mnum air gula..kandungan bru 12weeks..tp ad sjrh fmly kencing manis..kena mnum awal.. Mommy2 boleh share tips tknak muntah tk msa mnum air gula ? Betulkan org ckp air gula ni perit sungguh rasanya

31 Balas

hi sis.. minggu depan sy minum air gula utk kali kedua sbb bacaan bmi xcntik. 1st time minum hari tu, jgn pikir apa2 just minum sja. dan lepas minum cpt2 cari tmpt utk baring sbb setengah jam kmudian confirm akan rasa pening dan mual.