Barang baby

Mommy² due bulan 6 ni dh ade yg beli barang baby ke.. #firstbaby

12 Balas

Sama lah saya pon due bulan 6.. Anak no 2 cume belom scan gender apa.. Kalau brg, Belom beli lagi, InsyaAllah hujung bulan ni baru pi beli sikit² je topap apa yg patut sbb baju baby tak pakai lama pon.. Lagipon baju kakak nya ada lagi.. Masa kakak nya dulu sy beli baju unisex je banyak sampai tak terpakai.. Kakaknya dulu bersalin 26/6/2020.. Adiknya ni nanti 20/6/2022..