set pantang

Mommy² bleh suggest set berpantang ape yg okay , selain nonaroguy. Since semua tempat cari takde stock huhu. Kalau boleh yg okay and x panas sgt. Sbb nk breastfeed baby nti , tkut baby nti menyusu berak dia cirit di sbb kn panas herba yg ibu minum.

1 Balas

saya guna set sari ayu.beli di shopee. complete semua pilis param.. dlm set tu ada minyak telon juga boleh sapu2 di perut baby . nona roguy sy beli loose minyak herbanika & minyak berubat je.