Set berpantang

Hi mommy , minta tolong sgt opinion set berpantang apa yang okay ya? Saya dah 31week tapi tak tahu nak beli yg mana since this is my first pregnancy🥹 harap sgt ada mommy yg sudi share sbb saya tak guna CL #firstmom #bantusharing

2 Balas

sy guna set berpantang sendayu tinggi. berat sebelum bersalin ank 1st 90kg lps habis berpantang 64kg. rancang lps bersalin ank k2 ni guna set berpantang sendayu tinggi balik mana tau boleh dapat hilangkan berat masa mengandung macam yg 1st 😁

Set pantang NR, Umialyaa, d'herbs, Sri Ayu, Anugerah