Set berpantang

Boleh suggest tak set berpantang yg okay sbb sy first baby tak ada pengalaman langsung. Biasa beli di kedai jamu atau ada jual online?

20 Balas

Sy beli yg sy rasa penting n akan pakai jak sbb mmg xkan habis pakai kalau ambil full set: 1. Phytonatal & Uncang teh akar herbanika (Nona Roguy, beli di Shopee) 2. Pilis, param, tapel (Set mini Sari Ayu, beli di Shopee)(Siap ada free gift minyak telon utk baby) 3. Herbal bath for postnatal (yg ni kami beli jer apa2 jenama kat supermarket ada jer djual) 4. Bengkung traditional yg ada zip kat tepi, supaya senang nak buka kalau nak ke tandas Baby sy blm kluar lagi 😂😂 Ni pun beli utk standby lepas tnya pndapat mak & baca review online sana sini.. Harap membantu 😊

5y ago

Semoga dipermudahkan utusan awk and baby 😘

sy xbeli set brpntg sbb nt xgune mmbazir duit je . baik beli yg pkai je . jamu pn xperlu ambek sbb d risau kn bby kne kuning nt . baik awk beli je lotion mustajab lg bgos . kdai jamu ad jual . pastu tungku bby n mommy . sy xbeli tungku momy sbb biase tukg urt ad . dy tngku kn je pkai brg dy . minyk urt pon tkg urt ad . baik simpn duit tu tok brurut lg segar bdn tu . pastu beli herba tok mndi atau tangas je . sy xbeli sbb sy duduk kwasan kmpung jdi suami cri je . lps tu suami tolong rebus kn n sedia kn . sy hnye tnggl mndi n tangas sndri .

5y ago

Tq dear 😊

Saya xbeli set pun..dh 5x besalin setia dgn bengkung herba HPAn mnyak but2 utk sapu..senang ada herba siap dlam bengkung tu n price pn murah,jamu pulak sya mkn kurma dhuha Jrm,mnyak bby dlu hpa tp now suka yg amway pnya,

Boleh beli nona roguy. Beli loose pack je. Ambk phytonatal dengan minyak herbanika. Param pilis klu tukang urut x sediakan kene beli sendri jugak. X payah ambk set. Bukan mkn habis pon. Hihi

5y ago

Tq awk 😊

Utk supplement, sy ambk set pantang shaklee. Complete utk semua. Yg Lain2, sy ambk yg basic je mcm minyak panas anugerah gn utk pilis, param, tepel. Sapu je utk semua.

5y ago

Tq mommy

Sy bli nona roguy set harmoni(mini) jek.. Nty pantang sy hired confinement lady.. So nty lulur smue confinement lady uat n sedia kn brg nye..

Awk try set Air Mancur... Bgus sbb sy pon guna 😊 Cuma xde la bengkung tu awk kne beli lain 🙂

5y ago

Okay. Tq mommy

Kalau nak susu meriah boleh try minum organik milk booster,(OMB) baby pun kenyang nanti

Saya guna jamu mancur kotak de gambar baju kebaya tu

Sy guna set nona roguy.. Bengkung beli 2 meter kain belacu..

5y ago

Perlu jahit ke kain tu nanti?