Set Berpantang

Hi mommies! Boleh suggest tak set berpantang ape yang boleh recommend? Nona roguy okay tak? And lagi satu bengkung brand apa yg okay hehe #firsttimemommy #31weeks

1 Balas

Okay sgt. Saya pakai yg tu. Bengkung ambil yg tebal. Saya pakai bengkung nona roguy first time, 2nd time bengkung seri mama. Kalau nipis tak jadi. 😁

5y ago

Set dh lengkap. In fact terlebih2 adalah. Hahaha. Bengkung dua2 OK tp seri mama ada zip kat tepi utk senang pi toilet. Cuma takut zip rosak je.