Minyak panas dlm pantang

Salam ibu2, nak tanya minyak panas ape yg sesuai utk dipakai semasa dalam pantang nti? Sy baru nak membeli keperluan berpantang. Terime kasih

3 Balas

apa pon boleh..kalau nk yg jnis berpantang sdap juga beli set pantang sari ayu...ad kwn suka myak nona roguy..sng satu je

sy beli set nona roguy dapat free bengkung tali dan set sariayu (param, pilis, tepel, minyak telon untuk baby)

Up. Saya ingat nak beli mustajab merah saja. Lain2 tu takde idea juga laaa