Bawak beg

Mommy2 bawak berapa Beg ye ke hospital ?

13 Balas

Sya bsalin kat Hsi johor..masa mula2 nak gi register kat wad bsalin bwak beg bby 1 beg saya dan satu plastik tuk makanan..last2 guard ckp tu semua tak boleh bawak naik cuma bawak pampes bby je sekeping.klu dah bsalin dah masuk ward baru suami boleh bawak naik kat ward brg2 tu semua.dah bsalin pun bby pakai baju hospital dgn kain bedung.bsalin normal kol 10mlm esok ptg terus boleh balik so baju bby yg bawak dan yg dah dipack2 tu tak guna pun.guna sepasang je masa nak balik sbb baju hpital tu kena pulangkan balik.tapi tak tahu lah lain hpital lain caranya😄..

1y ago

Saya esk ni duedate.... brnk dkt hsi jgk... minyak angin smua tu tkyh bawa kan? Cuma pmpes dgn tisu basah je en ? Risau plak sbb saya pack ni mcm pergi brcuti😂

Sy bawak 1 bag je.. Brg baby n brg mumy skali dlm tu semua.. Xbawak banyak baby pkai baju sepasang je Masa nak balik... Masa bsalin n Kat ward semua pkai hospital punya.. Dari hospital kerajaan &swasta sama je... Raga thermos roti mknan sikit2 tu kalau perlu baru Suh suami bawak...

2 + shoulder bag + plastik bag.. tu pon kena tegur lh oleh nurse knp bnyk sgt sya bwak😅😂

2 beg, 1 beg galas 1 lg beg letak mknan towel dgn cawan stanby just incase. beg tk besar pun

4y ago

bawa 1 plastik dh siap pack baju sehelai pamper sehelai, mitten bby, bedung, bengkong bby, topi. Tu je

Sy bwk dua je. Sbb satu beg tak muat. Beg baby dan beg sy.

4y ago

Kalau awk nak bwk boleh je utk isi thermos biskut semua tu kan. Sy tak bawak, sy selit2 je dlm beg. Sbb kang bwk banyak2 barang susah pulak sbb kita sorang je kan 😁

1 bag je sis..xyah bwak byk2,takot xpkai

2bag.. 1bag baby, 1bag mamanya..

2bag,1bag baby,1bag mama

4y ago

skrng musim pkp ni,dh msuk wad nti husband bwakn...

M6 6

1 je