Berat Badan Naik Banyak

Mommy2 ade pglmn berat badan naik byk x dlm sebulan? Patutnye 500g shj kan.ni sy naik sampai 2kg..nurse dah bising ??

31 Balas

Setiap bulancke naik smp 2 kg, kalu sesekali nurse xbising pom kan tp kalu tp bln naik byk mmg le kn tadah telinga, mcm sy plak naik turun je sll tgk keadaan mood bln tu jns selera ke dak mkn...😁

5y ago

Sy pn jenis selera turun naik.. Sbb memilih sgt mkn.. Ada time nak mkn tu, mmg mkn byk.. Ada time memilih, tengok mknn sedap pn x selera x lalu.. 1st timbang berat sebulan yg lepas, 70kg..kemarin timbang lg turun pula setengah kilo 😅 risau jg sbnrnya 😣