Vaksin utk ibu mengandung

Mommy yg pregnant ada tak yg da vaksin? Saya dilema. Ok ke tak ye vaksin utk ibu mengandung. Dr saran kan apa ya?

14 Balas

1st dose masa bru kahwin. 2nd dose time baby 5weeks alhamdulillah lps 10weeks dapat tahu pregnant twin. Ambik lah vaksin 😂

3y ago

Tak bawak pun. 2nd dose diorg tak byk tnya, ambik je vaksin mcm biasa. Time tu buka buku pink pun belum. Sbb awal lagi. Tapi skrg dah ada. Baby sihat je lps vaksin. Better amik je, sbb skrg dah boleh berapa berapa weeks pun mmg doc suggest suruh amik je.