Hai semua..boleh share link tak UTK daftarkan ibu mengandung dptkan vaksin..saya cari tak jumpa😌

Link vaksin

2 Balas

daftar kt mysejahtera .. klau lmbt , bgthu misi kt klinik awk sllu checkup .. ad tmpt misi alert bnda2 gini .. nnti dia tlg bg nma kt doc n doc tlg .. mcm sy sblum ni .. lmbt tunggu .. daftar awl da .. yg pelik , org yg tk mngndung ..daftar hri ni esok da dpt tarikh vaccine, pdhal sy ibu mngndung ..tp lmbt ..last2 kebetulan misi tye, da vaccine ke blum .. bila ckp blum n tk dpt lg tarikh vaccine ..trus misi amik nma..slg shri trus dpt appt da ..

dlm my sejahtera