Vaksin Ibu mengandung (Pfizer)

Assalamualikum semua , sy hamil 10 minggu 5hari(anak first) Dan Hari Ni dapat Call Dari Kk utk vaksin pada 2/7 . Ade sape2 yg mengandung da vaksin dlm ni? Nak tanyer pendapat & pengalaman? #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Waalaikumsalam. Saya pun hadapi masalah yg sama. Saya baru vaksin tadi dos 2 usia kandungan baru (7minggu). Tadi doc cakap 14-33minggu dah tak valid. Bila tau pregnant boleh terus suntik vaksin. Semoga kita sentiasa di lindungi.

3y ago

Aamiin2 ya Rabb

datang je kk untuk vaksin. sebelum vaksin, Dr akan tanya pregnant and sejarah kesihatan, and ambil ubat apa.

3y ago

https://vt.tiktok.com/ZSJQsmTk7/