Vaksin utk ibu mengandung

Mommy yg pregnant ada tak yg da vaksin? Saya dilema. Ok ke tak ye vaksin utk ibu mengandung. Dr saran kan apa ya?

14 Balas

Saya rasa doctor dengan kkm dah berbuih mulut tegaskan pregnant mommies kena ambik vaccine😅 maknanya selamat lah sis. Kalau awak kena covid time pregnant & tak vaccine, possibility untuk awak & baby meninggal tu tinggi. Saya dah complete 2 dose AZ, lagi pulak first dose masa 2 week, baby ok je