Darah Keluar Selepas Di Masukkan Spekulum(muncung Itik)

Hi mommy. Sy preg 38 wk dan 2 hari lepas doktor ada cek kemaluan sy pakai muncung itik tu sbb ada cecair kluar. Doktor tu cek sampai ada kluar drh dan sakit sgt. dan dlm 2 hari ni masih ada drh kluar tp perut xsakit. Apa ptut sy bt?mommy2 pernah ada pengalaman mcm ni x?

3 Balas

bole tau sis doc cek sbb apa? kalo masi bdarah mngkin laluan dh tbuka.. bgus sis trus p hospital lgpn sis da 38w + dh bolee bsalin..

doc cek ritu sbb apa? lau kuar darah lg g hsptal la cek.. sbb dh 38w+ dh.. tkut dh bkak jalan ke apa kita xtau

kalau masih berterusan jumpa doc. tp selalunya mcm tu akan keluar darah sikit2.