P'darahan trim 2

Salam mummy smua..tadi petang sy ada kluar s'tompok drh fresh dan sy trs ke emergency..Dr ckp bby okey dan rahim sy sensitif mgkn blh m'nyebabkn p'darahan...Dr pesan jgn b'sm suami dulu..cek guna muncung itik detect keputihan dan cek air kencing..kencing kotor pulak hrmm...skarang ni bila coba lap pakai tisu ada ckit2 wrna coklat..risau laa sy...ada x mummy pengalaman mcm sy.. #23weeks

1 Balas

Doc xde bg ubt pape ke

4y ago

Oh yeke. Still bleeding lg la ni ye. Try g cek tmpt laen plak. Tgk pendapat doc laen. Kdg doc ni pnt dy buat kje cincai2. Yg mgsa kita.