Susu

Hi mommy sy dah 21 week . Baru terasa nk mnum susu . Uols prefer susu tepung ke susu segar . Bleh share susu brand ape bagus ? ? Thankyou

31 Balas

🤔🤔Susu tepung (for expecting mom/ pregnancy & breastfeeding) ni banyak khasiat dari susu kotak tu. Dia dah fomulated with acid folic, vitamin D, Calcium, Iron & banyak lagi. Sis boleh refer di google. Frisomum gold bagus.

Klo sy.. Sy prefer kpda susu segar sbb tkde gula.. Kalau susu tepung gula tinggi.. Ble jgk minum susu tepung tpi kna control lh.. If sy.. Sya suggestion susu segar

Susu kambing Lazz kurma dgn farm fresh. Dua ni saya suka. Obses dgn susu pulak time pregnant ni. Kalau tak minum rsa tak lengkap hari tu. 😅

Frisomum gold. sjk pregy til now 27w ..dah 3tin cnsume...air ssu pon klua awl...17w dh klua kt nipple knn.kiri 18w..now kdg2 bsh jgk bju

anmum... dari awal nk mengandung dah perut dah besar ni.. still anmum... try laa sedap.. klau susu tak boleh, ambil perasa coklat..

4y ago

Ada yang kata xboleh.. Sbb manis.. Saya jdi serba salah nk beli😅

Kalau takleh minum susu, ambil Ostematrix (pil kalsium) dari Shaklee pon boleh. Berminat boleh wsapp saya ❤️❤️

Masa awal pregnant minum anlene lepastu doktor suggest suruh minum susu ibu mengandung, saya minum enfamama perisa coklat.

Susu tepung lbh bnyk khasiat. Similac mom, anmun materna, frisomom ikut kperluan nutrisi jg mommy

Susu kambing sohih 👍👍👍 xbaw hamis , sedap , xpun susu kambing karihome brand . .

Susu segar bagus. Susu tepung yg sy tgk ingredients yg baik, fernleaf full cream..