Perut dan pinggang sakit

Hi! Mommy sy dah 16week alhamdulillah. Nak tanya normal ke sakit bahagian perut, tepi2 perut lagi2 bila baring mengiring. Lepas tu pinggang sakit.. Kalau baring tu bahagian perut rasa mcm berdenyut2 . Kalau mengiring rasa mcm bahagian perut yg terletak tu bisa jee. Kenapa ye? Ada yg pernah mcm saya x?

1 Balas

Cuba sis try lapik perut dgn bantal. Mana taw lg rse selesa. Sy pn 16w jgk, kdg terasa sakit. Time baring, mmg sy akn lapik perut kiri & kanan kalau mengiring. Alhamdulillah, rasa selesa.

4y ago

Sama lah sy pun buat mcm ni. Tpi selesa tu kejap je.. Kang sakit balik. Hahaha sampai husb pun rimas tengok guling2 😂