Sakit perut dan pinggang ketika duduk

Saya nak tanya ada tak mommy2 mcm saya, saya sakit perut dan pinggang ketika duduk. Sakit yg teramat sampai meleleh air mata.. Saya baru 16week... Bila baring sakit tu hilang.. Tapi masa sakit tu sama mcm baby mengeras..

1 Balas

sye pon sakit ddukk klau lme sngt , bile bring legaaa . tpi xdok la smpi kluaq air mata . kalau xbole ddok jgn paksa . cube try bgon ddokk .

4y ago

Nie bru je jadi.. Tah kenapa tiba2 rasa sakit sgt.. Masa tu sya tgh drive.. Tu yg tak tau buat apa melelek air mata