Sakit Perut

Hi mommies. Normal ke rasa sakit perut mcm nk mmbuang tu. Tp x pun. N sakit pinggang n lenguh2 badan. Slalunya jd bila baring nk tdo. Thanks mommies share experience

4 Balas

Sakit perut sbb perut penuh angin ke mommy? Sy pernah x selesa tidur sbb senak perut. Susah buang angin.

5y ago

Bkn. Xtau jgak sbb ape. Tp dia mcm sakit nk mmbuang.

Sy pun slalu rs mcm tu..perut ni rs xsdp ja mcm angin pn ada.. lenguh2 badan sakit pinggan

Yes normal sy pun sekarang ni macam tu.lenguh,sakit2 1 badan dan kuat tidur

5y ago

Klau susah nak tdo bawa minum susu panas or milo panas utk hilangkan rasa sakit perut sy macam tu.baru pat tdo dan x sakit perut lagi

Tq awk