Bleeding ke spotting ?

Hi mommy sy 6 week 2 days. Hari ni ada keluar macam ni. Proses penempelan ke atau tanda2 bole berlakunya keguguran ? Ada sesiapa jd mcm ni tak? Then kandungan selamat ke tak? Bole share?

Bleeding ke spotting ?
15 Balas

Bg pendapat sy baik jp doc..sy pernah jd mcm ni mula2 ingt normal je tp stay je pergi klinik sbb risau doc bg ubat kuat rahim slpas 2mggu ttp kua jgk skit2 lama2 tu kgguran dan 2mggu lps tu sy pitam rupanya luar rahim pun ya.. Doc ckp mgkin kembar sbb yg dlm rahim ggur dlm tiup pecah..pengalaman x sme utk kpastian jumpe doc..