plz help me

hi mommy smua...bole tlg tak..klu mgandung bole minum ubt batuk ka...batuk teruk sangat smpai muntah2...

2 Balas

mcm preggy ni puan..jika puan nk mkn ubt batuk..better puan jmpe doc dlu tuk dptkn ubt yg sesuai tuk mommy preggy.. sbb ubt batuk mommy preggy dgn kita xpreggy berbeza tw..xsmua ubt btuk jual dkt kdai sesuai tuk mommy preggy..

ada ubat batuk yg boleh minum tp better gi jmpa doc atau pharmacist utk suggest ubat batuk yg sesuai