Batuk teruk

Hai mommy semua..nk tnye bahaya x klu batuk teruk sgt smpai terkencing n skt perut bkn sbb bby mengeras tp sebab batuk..huhu..dh mkn mcm2 ubat batuk xjln..minum air suam..letak madu cengkih pun xjln

1 Balas

awak da pergi klinik?, kalau da lebih 3hari ni ,better jumpa doktor la. risau juga kan. sbb rasanya due awak pun bulan depan.

8mo ago

dh..dktr pun dh bg ubat tp xde kurang..g swasta pun sama..cek darah semua alhamdulillah ok je..aah due bln dpn..huhu