deman batuk selsema

hye semua..saya 25 weeks..xp btuk deman selsema..sakit tekak sangat-sangat..bole cdsngkn apa2 tak untk hilgkn batuk yg truk ni..sbb nk mkn ubt batuk risau#pleasehelp la plk.

2 Balas

kalau puan batuk .nnti bila g chckup mintk doc suggestkan ubat btuk jenis mcmne sesuai tuk mommy yg preggy..sbb tuk pregnant ni kena consult 1st dgn doc tuk dptkn ubt yg sesuai ..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy baru lepas lega drpd batuk. Tips sy cuma minum air panas lemon + madu, dgn makan strepsils honey lemon tu je. 2 doctor sy jumpa, dua2 tak bagi minum ubat batuk